У Чернівцях примусово повернуть з України громадянина Туреччини та заборонили в’їзд громадянину…

У Чернівцях примусово повернуть з України громадянина Туреччини та заборонили в’їзд громадянину Індії

У Чернівцях примусово повернуть з України громадянина Туреччини та заборонили в’їзд громадянину Індії

Трьох порушників міграційного законодавства виявлено спільними зусиллями працівників Чернівецького МВ, відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області та Управління карного розшуку ГУНП у Чернівецькій області під час проведення операції «Мігрант».

Зокрема, громадянку Республіки Молдова, яка проживала за недійсним документом на право проживання в Україні, притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП. Іноземка не вжила заходів щодо вчасного обміну посвідки на постійне проживання по досягненню 45-річного віку. На неї накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 1700 грн.

Крім цього, відповідно до вимог ст. 13 ЗУ "Про правовий статус іноземців та ОБГ" щодо громадянина Республіки Індія, в котрого наявне невиконане майнове зобов'язання перед державою, прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну строком на 3 роки.

Поза тим, громадянина Туреччини притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, оскільки він ухилявся від виїзду з України після закінчення строку перебування. На іноземця накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі понад 5 тис. грн. Прийнято рішення про його примусове повернення з України.

Управління ДМС у Чернівецькій області