У Чернівцях проведено навчання за кількома напрямками роботи

У Чернівцях проведено навчання за кількома напрямками роботи

У Чернівцях проведено  навчання за кількома напрямками роботи

В Управлінні ДМС у Чернівецькій області відбулося навчання керівників територіальних підрозділів з питань роботи з іноземцями та ОБГ,  громадянства та електронного документування в системі «Мегаполіс».

Перед початком занять перший заступник начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар наголосив на неухильному дотриманні працівниками структурних та територіальних підрозділів вимог нормативних документів, виконавської дисципліни та комунікаційного стандарту.

Заступник начальника відділу у справах іноземців та біженців Владислав Ксенюк довів  присутнім основні положення Постанов КМУ № 321 та 322 від 24.04.2018 р., якими запроваджено видачу посвідок на тимчасове проживання із застосування засобів Єдиного Державного демографічного реєстру.

Завідувач сектору громадянства відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Юлія Заплітна розповіла про порядок здійснення перевірок іноземних громадян (заявників з питань громадянства) за обліками Інтерполу та Європолу НП України, «Аркан», «Армор», встановлення належності до громадянства України, виконання  запитів державних консульських установ,  документування паспортом громадянина України у зв’язку із встановленням належності до громадянства України тощо.

Також завідувач сектору документального забезпечення та архівної роботи Ганна Туряк детально зупинилася на окремих питаннях реєстрації та обліку документів в системі «Мегаполіс».

Управління ДМС у Чернівецькій області