УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях проведено тренінг МОМ з питань оцінювання державних службовців

У Чернівцях проведено тренінг МОМ з питань оцінювання державних службовців

У Чернівцях проведено тренінг МОМ з питань оцінювання державних службовців

Психологічним та правовим аспектам оцінювання результатів службової діяльності державних службовців був присвячений тренінг за участі ліцензованого тренера МОМ, завідувача сектору персоналу УДМС у Чернівецькій області Ельвіри Сулім, представників МОМ – Едіти  Шостак (Республіка Польща) та Романа Горбового (Україна), заступника начальника Управління персоналу ДМС України, начальника відділу управління керівними кадрами територіальних органів та підвідомчих установ Ірини Сулимко, т.в.о. керівника Міжрегіонального Управління нацдержслужби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Тетяни Лукащук, керівників структурних підрозділів Управління.

Учасники тренінгу обговорили правові та психологічні аспекти оцінювання, вивчили основні критерії плану оцінювання та алгоритм дій при його  проведенні.

Вмінню долати комунікаційні бар’єри під час співбесіди, опануванню техніки формулювання питань та зчитування невербальних сигналів сприяли також театралізовані етюди, в яких розігрувалося спілкування умовного керівника з умовним учасником оцінювання.

«Кінцева мета оцінювання – не покарання працівника, а об’єктивний, неупереджений, ґрунтовний аналіз результатів його роботи, мотивування до більш якісного виконання службових обов’язків та кар’єрного зростання», «Ми не маємо права оцінювати людину як особистість. Але спонукати його до прояву найкращих фахових якостей досвідчені грамотні керівники та кадровики можуть та повинні» - наголошували спікери.

Результатом такої копіткої системної роботи буде якісне підвищення кадрового складу ДМС та як наслідок, покращення ефективності служби в цілому.

Управління ДМС у Чернівецькій області