У Чернівцях та Новоселиці виявили злісних порушників

У Чернівцях та Новоселиці виявили злісних порушників

У Чернівцях та Новоселиці виявили злісних порушників

Громадянина Республіки Молдова, який не виконав прийняте раніше рішення про примусове повернення з території України, виявили в районному центрі працівники Новоселицького РС УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Новоселицького МРВ УСБУ в Чернівецькій області та Новоселицького ВП СВП ГуНП в Чернівецькій області під час операції «Мігрант».

Іноземця повторно притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП, накладено штраф в розмірі 3400 грн. Щодо нього готуються матеріали для судового позову.

Працівниками УДМС в Чернівецькій області спільно з працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та Чернівецького ВП ГУНП у Чернівецькій області в обласному центрі виявлений громадянин Республіки Азербайджан. За ігнорування попереднього припису міграційників про примусове повернення та ухиляння від виїзду з України його притягнуто до адмінвідповідальності за ч.1 ст.203 КупАП та накладено стягнення в сумі 5100 грн.

Наразі Першотравневим районим судом м. Чернівці прийнято рішення про поміщення іноземця до Волинського ПТПІ та подальше примусове видворення.

Управління ДМС у Чернівецькій області