У Чернівцях відбулася нарада з антикорупційних питань

У Чернівцях відбулася нарада з антикорупційних питань

У Чернівцях відбулася нарада з антикорупційних питань

Службова нарада з питань запобігання та виявлення корупції відбулась в Управлінні ДМС у Чернівецькій області. Т.в.о. начальника Управління Віктор Пислар попередив керівників структурних підрозділів про неухильне дотримання антикорупційного законодавства, культури поведінки та етики державного службовця, недопущення конфлікту інтересів та створення передумов для корупційних діянь.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Сергій Краковецький доповів про основні нормативно-правові документи, що регламентують організацію службової діяльності з надання адміністративних послуг в системі ДМС та основні тези Алгоритму дій працівників ДМС України щодо запобігання та виявлення корупції. Також  він озвучив основні статті КУпАП та ККУ, санкції яких передбачають штрафи від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів громадян та позбавлення волі терміном від 2 до п’яти років.

За промовисту ілюстрацію до теорії стала інформація про працівників ДМС України, щодо яких проводились або зараз проводяться досудові розслідування.

Рішенням наради керівників структурних та територіальних підрозділів Управління зобов’язано взяти дану інформацію до відома та довести до підлеглих під особистий підпис.

Управління ДМС у Чернівецькій області