У Чернівцях відбулася службова нарада з керівниками територіальних підрозділів

У Чернівцях відбулася службова нарада з керівниками територіальних підрозділів

У Чернівцях відбулася службова нарада з керівниками  територіальних підрозділів

Службова нарада за участі начальника УДМС у Чернівецькій області Віталія Вербицького, першого заступника начальника Віктора Пислара, заступника Валерія Попова та керівників територіальних підрозділів відбулася в Управлінні ДМС у Чернівецькій області.

Йшлося про покращення консультування з питань оформлення громадянства України, порядок оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, порядок оформлення справ по виїзду громадян на постійне місце проживання за кордон, оформлення матеріалів на продовження терміну перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, стан інформаційно-телекомунікаційних систем та захист інформації.

Також обговорювалися завдання та функції сектору стандартів роботи та контролю якості, результати щорічного оцінювання працівників Управління та запобігання корупційним проявам УДМС.

Головний міграційник області зазначив, що кадровий склад служби останнім часом значно підсилився, суттєво покращилося матеріально-технічне забезпечення всіх підрозділів Управління. Відповідно, зросли і вимоги до якості роботи та рівня обслуговування населення. Ті керівники та відповідальні особи, які їм не відповідають, - наголосив Віталій Вербицький, - нестимуть персональну дисциплінарну відповідальність за порушення службових інструкцій та антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Чернівецькій області