У Чернівцях відбувся тренінг для працівників управлінь ДМС України західного регіону з профайлінгу…

У Чернівцях відбувся тренінг для працівників управлінь ДМС України західного регіону з профайлінгу іноземців

У Чернівцях відбувся тренінг для працівників управлінь ДМС України західного регіону з профайлінгу іноземців

Тренінг для фахівців ГУ ДМС в областях західного регіону з підвищення професійного рівня у питаннях профайлінгу (оцінки особи за сукупністю ознак) іноземців, вивчення захисних елементів та документів, що підтверджують особу відбувся у Чернівцях.

Учасників тренінгу привітали перший заступник начальника Управління Віктор Пислар та начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич. Віктор Пислар побажав колегам успішної роботи та запросив їх на екскурсію до обласного Управління.

Спікер тренінгу – секретар з міграційних питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні Іво Керстен запевнив, що навчання буде насиченим, інформативним, жвавим та інтерактивним. Фахівці навчатимуться працювати із документами із захисними елементами, виконуватимуть практичні вправи з техніки друку та набуватимуть навичок роботи із шахраями, які видають себе за іншу особу. Також він високо оцінив фаховість представників ДМС України, які гідно справляються з амбітними завданнями реформування служби та здатні швидко навчатися і професійно відповідати на сучасні міграційні виклики.

Управління ДМС у Чернівецькій області