У Чернівецькій області виявили чергову партію порушників з Молдови та РФ

У Чернівецькій області виявили чергову партію порушників з Молдови та РФ

У Чернівецькій області виявили  чергову партію порушників з Молдови та РФ

Під час проведення  операції «Мігрант» працівниками Кіцманського РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками Кіцманського ВП УНП у Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант» виявлено громадянку РФ, яка проживає на території України без  документів на право проживання. На зазначену особу накладено стягнення у вигляді штрафу.

Також притягнуто до  адміністративної відповідальності громадянку України за ст. 206 КУпАП за надання житла зазначеній іноземній громадянці та накладено штраф.

Працівниками Кельменецького РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками Кельменецького ВП УНП у Чернівецькій області та Сокирянського МРВ У СБУ у Чернівецькій області в Кельменцях виявлено громадянку Республіка Молдова, яка перевищила термін перебування в Україні та ухилялася від виїзду.

Щодо зазначеної особи складено адміністративний  протокол за ч.1 ст. 203 КУпАП, накладено штраф та  прийнято рішення про примусове повернення.

Працівниками Сокирянського РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками  Сокирянсько ВП УНП у Чернівецькій області та МРВ УСБУ у Чернівецькій області виявлено громадянку РФ, яка проживала на території України без документів на право проживання. На неї накладено стягнення у вигляді штрафу.

Також притягнуто до адміністративної відповідальності громадянку України за ст. 205 КУпАП за надання житла зазначеній іноземній громадянці та накладено штраф.

Окрім того, працівниками Заставнівського РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками Заставнівського ВП ГУНП у Чернівецькій області виявлено громадянина РФ, який проживав без дозвільних документів у зв'язку з їх втратою. Щодо зазначеної особи складено протокол за ст. 203 КУпАП та накладено штраф.

Управління ДМС у Чернівецькій області