УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівецькому ЦНАПі розпочато прийом з оформлення та видачі закордонних паспортів та паспортів…

У Чернівецькому ЦНАПі розпочато прийом з оформлення та видачі закордонних паспортів та паспортів громадянина України вперше

У Чернівецькому ЦНАПі розпочато прийом з оформлення та видачі закордонних паспортів та паспортів громадянина України вперше

В Чернівецькому ЦНАПі розпочато оформлення та видачу паспортів з безконтактним електронним носієм. Довгоочікувана для мешканців міста подія відбулася у присутності начальника УДМС у Чернівецькій області Віталія  Вербицького, Чернівецького міського голови Олексія Каспрука та керівника Чернівецького ЦНАПу Петра Луціва.

За словами Олексія Каспрука, для встановлення та підключення до каналів конфіденційного зв’язку двох робочих станцій Чернівецькою міською радою було виділено кошти у сумі понад 765 тисяч гривень.

Відкриттю робочих місць передувала напружена копітка робота зі спеціалістами міграційної служби, які надали максимальну методичну та консультаційну допомогу фахівцям ЦНАПу. Віталій Вербицький висловив впевненість, що результати цієї роботи та якість надання адміністративних послуг гідно оцінять чернівчани.

Наразі в Чернівецькому ЦНАПі можна оформити та отримати паспорт громадянина України вперше, паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з обміном. Як зазначив Петро Луців, поки що робочі станції працюватимуть у тестовому режимі. Тому фахівці ЦНАП прийматимуть до 30 відвідувачів на день.

Управління ДМС у Чернівецькій області