У День Збройних сил України працівники міграційної служби Донецької області відвідав поранених…

У День Збройних сил України працівники міграційної служби Донецької області відвідав поранених в АТО військових

У День Збройних сил України працівники міграційної служби Донецької області відвідав поранених в АТО військових

Працівники ГУ ДМС України в Донецькій області відвідали поранених військових із зони АТО, які проходять лікування та реабілітацію у мобільному госпіталі м. Маріуполя.

Перш за все працівники служби поспілкувалися з бійцями та від імені керівництва ГУ ДМС України в Донецькій області привітали їх зі святом і вручили подарунки, оглянули палати та реабілітаційні кімнати лікувального закладу. У ході спілкування бійці дали позитивну оцінку умовам, в яких проходить лікування. Приємно було чути від них слова про те, що високий професіоналізм медичного персоналу у поєднанні з надзвичайно теплим людським ставленням допомагає їм швидше стати на ноги. Особливі слова подяки - Іллі Трифоновичу Гайдаржи - полковнику медичної служби Збройних сил України. Ім’я цього лікаря відоме далеко за межами Одещини. До нього по допомогу звертаються не лише військовослужбовці, а й цивільні особи. При спілкуванні говорить не про себе самого говорить, а більше розповідає про своїх колег, а також про методи лікування, які здійснюються в госпіталі.

Його колеги та пацієнти не такі скупі на добрі слова на адресу цієї людини. Розмовляючи з ними, почули чимало щирих слів, що характеризують лікаря травматолога.

Головне управління ДМС у Донецькій області