У Герці примусово повернуть з України громадян Румунії та Боснії і Герцеговини

У Герці примусово повернуть з України громадян Румунії та Боснії і Герцеговини

У Герці примусово повернуть з України громадян Румунії та Боснії і Герцеговини

Два випадки аналогічних правопорушень зафіксували працівники Герцаївського РС УДМС у Чернівецькій області спільно з місцевими правоохоронцями.

Так, під час перевірки Герцаївського ринку спільно зі співробітниками Герцаївського відділення Сторожинецького ВП ГУНП у Чернівецькій області виявлено громадянку Румунії, яка перевищила термін перебування та ухилялася від виїзду з України. За вчинене правопорушення іноземку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч 1 ст. 203 КУпАП  України та накладено штраф в розмірі 1700 грн.

Також притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 205 КУпАП України громадянина України. На зазначену особу накладено стягнення за невжиття заходів щодо своєчасної реєстрації доньки, громадянки Румунії. Прийнято рішення про примусове повернення порушниці міграційного законодавства з України.

Також під час спільних заходів з працівниками ВПС «Герца» Чернівецького прикордонного загону та Новоселицького МРВ УСБУ в Чернівецькій області  виявлено громадянина Боснії і Герцеговини, який не мав наміру виїздити з України попри те, що перевищив термін перебування. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч 1 ст. 203 КУпАП  України та накладено штраф в розмірі 1700 грн. Керівництвом міграційної служби прийнято рішення про його примусове повернення з України.

Приймаючу сторону, громадянку України притягнуто до адміністративної відповідальності за с. 205 КУпАП  України та накладено штраф.

Управління ДМС у Чернівецькій області