У Глибоці виявили порушення порядку прийняття іноземців на навчання

У Глибоці виявили порушення порядку прийняття іноземців на навчання

У Глибоці виявили порушення порядку прийняття іноземців на навчання

Працівники Глибоцького РВ УДМС у Чернівецькій області під час проведення заходів з протидії нелегальній міграції спільно з працівниками правоохоронних органів виявили факт порушення прийняття на навчання іноземного громадянина.

За порушення умов перебування на території України іноземця – громадянина Молдови 1995 року народження, студента одного з релігійних навчальних закладів області – оштрафовано  відповідно до вимог статті 203 КУпАП. Щодо вказаної особи прийнято рішення про примусове повернення з України.

Під час перевірки було з’ясовано, що учбовий заклад прийняв іноземця на навчання з порушенням встановлених правил. За «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів» декана зазначеного вишу притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до вимог статті 204 КУпАП.

Довідково:

Протягом останнього тижня працівниками територіальних підрозділів та обласного апарату УДМС у Чернівецькій області загалом притягнуто до адміністративної відповідальності за 203 КУпАП 12 іноземців – громадян Іорданії, Індії, Молдови, Румунії та РФ. Щодо 7 нелегальних мігрантів прийнято рішення про примусове повернення. Не оминули штрафні санкції і громадян України: одного буковинця притягнуто за 204 КУпАП, шістьох – за  ст. 205 КУпАП («Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства»).

Управління ДМС у Чернівецькій області