У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області проведено конкурс на заміщення вакантних…

У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області проведено конкурс на заміщення вакантних посад

У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області проведено конкурс на заміщення вакантних посад

02 лютого поточного року в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області проведено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорії «В».

Зазначений конкурс відбувся згідно Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246.

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби в Україні в розділі «Вакансії». Після оформлення відповідних документів бажання брати участь у конкурсі виявили  13 жителів області. 

З учасниками конкурсу, після відповідного електронного тестування на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахування специфіки функціональних повноважень відповідних посад державних службовців, проведено додаткові співбесіди.

Переможці за результатами тестування та співбесіди конкурсною комісією рекомендовані для призначення на вакантні посади державних службовців відповідно до штатного розпису ГУ ДМС України в Донецькій області. 

Головне управління ДМС у Донецькій області