У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області відбулася нарада із керівниками територіальних…

У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області відбулася нарада із керівниками територіальних підрозділів

У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області відбулася нарада із керівниками територіальних підрозділів

4 січня в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області відбулася нарада за участі членів Колегії Головного управління та керівників територіальних, структурних підрозділів за напрямками роботи.

Під час наради було обговорено низку проблемних питань, які виникали в процесі службової діяльності в 2017 році та шляхи їх вирішення.

Зокрема розглянуто питання щодо дотримання вимог чинного законодавства під час прийому, оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, результати роботи структурних і територіальних підрозділів  із питань належного, своєчасного та якісного розгляду звернень громадян та заслухали керівників Бахмутського, Дружківського, Костянтинівського та Слов’янського міських відділів за результатами перевірок службової діяльності у листопаді-грудні 2017 року.

Підсумувавши результати праці за минулий рік та обговоривши актуальні питання, учасники наради визначились із пріоритетними  напрямками роботи на  І квартал. За результатами наради прийнято відповідні рішення.

Засідання відбулось у доброзичливій та творчій атмосфері, усі присутні брали активну участь в обговоренні та ухваленні рішень, надавали слушні фахові пропозиції до них.

Головне управління ДМС у Донецькій області