У Головному Управлінні Національної поліції області презентували Стратегію реформування МВС 2020

У Головному Управлінні Національної поліції області презентували Стратегію реформування МВС 2020

У Головному Управлінні Національної поліції області презентували  Стратегію реформування МВС 2020

13 вересня в Головному управлінні Нацполіції Вінниччини відбулась презентація та обговорення стратегії розвитку системи МВС України до 2020 року. 
Представникам усіх структурних підрозділів МВС, громадськості та журналістам програму розвитку відомства презентував радник Міністра внутрішніх справ Володимир  Мартиненко.

На презентації реформування МВС 2020 року прийняли участь т.в.о. начальника УДМС Ратушна А.П. та співробітники міграційної служби області.

Над створенням проекту «Стратегія – 2020» кілька місяців працювали представники МВС, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби надзвичайних ситуацій, Державної Міграційної Служби та експерти Консультативної місії Європейського Союзу.

Суть її полягає у тому, щоб зробити висновки з впроваджених реформ та затвердити подальший план розвитку міністерства.

В ході роботи над проектом було визначено сім основних пріоритетів, які є спільними та актуальними для суспільства, в основі яких лежать інтереси громадян ‑ безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання прав і свобод людини органами системи МВС, ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика, якість і доступність послуг, ефективне врядування, прозорість і підзвітність, розвиток кадрового потенціалу та соціальний захист працівників.
Ключові завдання, які стоять перед органами системи МВС, пов’язані з забезпеченням безпеки громадян, здатністю протистояти злочинності, наданням прозорих та якісних сервісних послуг для суспільства.

Управління ДМС у Вінницькій області