УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулась відеоселекторна нарада…

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулась відеоселекторна нарада по результатах проведення операції «Мігрант»

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулась відеоселекторна нарада по результатах проведення операції «Мігрант»

У п’ятницю, 15 вересня у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області проведена відеоселекторна нарада по результатах операції «Мігрант».

На нараді зазначалось, що упродовж місяця працівниками міграційної служби області, Головного управління Нацполіції, Служби безпеки, Північного регіонального управління Державної прикордонної служби проведені відповідні профілактичні заходи по виявленню діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства.

У свою чергу, начальник УДМС в області Олександр Радько, проінформував присутніх, що за час проведення спільних цільових профілактичних заходів було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 170 порушників паспортно-візових правил, виявлено 43 нелегальних мігранта.

Працівниками територіальних підрозділів УДМС розглянуто 80 подань, 42 з яких - про примусове повернення іноземців до країни походження, в т.ч. 1 із забороною в’їзду в Україну.

Тридцять вісім подань - про скорочення іноземцям строку перебування в Україні, з яких 29 було задоволено. Зокрема, п’ять - про скорочення строку перебування в Україні та 24 - про примусове повернення до країни походження, в т.ч. 1 із забороною в’їзду в Україну на три роки.

Андрушівським районним судом Житомирської області у відношенні громадянки Молдови А. прийнято рішення про примусове видворення до країни походження.

На оперативній нараді заслухані керівники територіальних підрозділів поліції та міграційної служби, прийняті відповідні рішення щодо покращання співпраці при виконанні даних завдань.

Управління ДМС у Житомирській області