УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Кельменцях та Хотині примусово повернуть громадян Італії та Молдови

У Кельменцях та Хотині примусово повернуть громадян Італії та Молдови

У Кельменцях та Хотині примусово повернуть громадян Італії та Молдови

Працівниками Кельменецького РВ УДМС у Чернівецькій області притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП громадянина Італії, який ухилявся вiд виїзду з України пiсля закiнчення строку перебування. На іноземця складено протокол про адмiнiстративне правопорушення та накладено стягнення у розмiрi 1700 грн. Керівництвом УДМС області прийнято рiшення про його примусове повернення.

Крiм того, за ст. 205 КУпАП до адмiнiстративноi вiдповiдальностi притягнуто приймаючу сторону – громадянку України, на яку накладено стягнення у виглядi штрафу.

Також у Кельменцях до адмiнiстративноi вiдповiдальностi за ч. 1 ст. 203 КУпАП за аналогічне порушення притягнуто громадянку Молдови. За виявленим фактом складено протокол про адмiнiстративне правопорушення, на іноземку накладено стягнення у розмiрi 1700 грн. та прийнято рiшення про її примусове повернення. За невжиття заходiв щодо забезпечення своєчасної реєстрації за ст. 205 КУпАП до адмiнiстративноi вiдповiдальностi притягнуто громадянина України, на якого накладено стягнення у виглядi штрафу.

Водночас працівники Хотинського РВ УДМС у Чернівецькій області виявили 70-річну громадянку Молдови, яка перевищила термін перебування в Україні більше 90 днів протягом 180. Жінку притягнуто до адмінвідповідальності та оштрафовано на 1700 гривень. Також стосовно неї прийнято рішення про примусове повернення – порушницю зобов’язано покинути Україну до кінця жовтня.

Управління ДМС у Чернівецькій області