У Кіцманському районі Чернівецької області виявили двох «нелегалів»

У Кіцманському районі Чернівецької області виявили двох «нелегалів»

У Кіцманському районі Чернівецької області виявили двох «нелегалів»

Під час перевірки приватних адрес в с.м.т. Неполоківці працівниками Кіцманського РС УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками районного ВП ГУНП України виявлено громадянина Республіки Таджикистан, який порушив дозволений термін перебування на території України та ухилився від виїзду з України після закінчення встановленого терміну перебування. Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення з України із забороною в’їзду на територію України терміном на три роки.

Також в с. Оршівці виявлено громадянку Російської Федерації, яка порушила встановлений термін перебування та не виїхала з території України після закінчення зазначеного терміну. Щодо даної іноземної громадянки складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 КУпАП та винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу та прийнято рішення про примусове повернення з території України.

Окрім того, притягнуто до адміністративної відповідальності 2-х громадян України, які запросили та надали житло іноземцям, не вживши заходів до їх своєчасної реєстрації в органах ДМС.

Управління ДМС у Чернівецькій області