У Києві Голова ДМС М.Ю.Соколюк провів розширену нараду з питань надання адміністративних послуг

У Києві Голова ДМС М.Ю.Соколюк провів розширену нараду з питань надання адміністративних послуг

У Києві Голова ДМС М.Ю.Соколюк  провів розширену нараду з питань надання адміністративних послуг

У Головному управлінні ДМС України в м. Києві 7 липня відбулась розширена службова нарада під керівництвом Голови ДМС М.Ю.Соколюка. У нараді взяли участь перший заступник Голови ДМС Д.В.Пімахова, директор Департаменту організаційного забезпечення ДМС С.М.Донський, начальник Управління фінансового забезпечення та бухгалтерської служби В.В.Стус, керівники ГУ ДМС міста Києва, його структурних і територіальних підрозділів.

Провідною темою зустрічі було надання адміністративних послуг з оформлення ID-картки та закордонного  паспорта, які  у Києві вже здійснюють Міський та 7 районних ЦНАП. Тому на зустрічі серед запрошених були присутні заступник Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг КМДА Н.О.Ткач та керівники районних ЦНАП.

У ході наради Голова ДМС проаналізував поточний стан роботи в Україні та Києві з надання адмінпослуг по оформленню паспортних документів, окреслив коло проблем, які потребують посиленої уваги,  а також надав  ґрунтовні роз’яснення працівникам міграційної служби і ЦНАП із широкого кола практичних питань.

Серед них найбільша увага приділялась завданням перевірки чинності документів, процедурі ідентифікації осіб, які отримували внутрішній паспорт громадянина України на окупованій або непідконтрольній територіях України, дотриманню вимог до якості відцифрованого фото та відбитків пальців, що вносяться до електроого носія, особливостям оформлення закордонного паспорта немовлятам та неповнолітнім дітям.

Гості із центрів надання адміністративних послуг висловили вдячність за нагоду особистого спілкування із керівництвом ДМС та можливість отримати  важливу інформацію безпосередньо від високопосадовців, хоча на рівні міста та районів  зустрічі міграційників із  адміністраторами ЦНАП відбуваються планово і систематично.

Учасники наради узгодили наступні спільні дії, спрямовані на покращення організації надання адміністративних послуг міграційного профілю в столиці України.

Головне управління ДМС у місті Києві