У Києві проведено тренінг для працівників ДМС за участю Другого секретаря з міграційних питань…

У Києві проведено тренінг для працівників ДМС за участю Другого секретаря з міграційних питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні

У Києві проведено тренінг для працівників  ДМС за участю Другого секретаря з міграційних питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні

8 червня в місті Києві було проведено тренінг для працівників  Державної Міграційної служби України  Другим  секретарем з міграційних питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні  Іво Керстеном.

Учасниками тренінгу були співробітники,  робота яких безпосередньо пов’язана з громадянами України, іноземцями, особами без громадянства, біженцями або особами,  які потребують додаткового захисту.

В ході тренінгу були розглянуті актуальні питання , щодо вдосконалення навиків тактичного та технічного профайлінгу (оцінки особи за сукупністю ознак).

На практиці була проведена експертиза елементів  захисту в документах  та цінних паперах  Державного зразка  -  це важливий  досвід  специфіки  роботи  міграційної служби та обмін інформацією  отриманого  в процесі тренінгу по виявленню підробних та сфальсифікованих документів у спілкуванні з ІВО КЕРСТЕНОМ.

В ході тренінгу були отримані необхідні консультації і практичні рекомендації для запобігання та усунення  ризиків незаконної  міграції в Україні.

Головне управління ДМС у місті Києві