У Києві відзначили Всесвітній день біженців

У Києві відзначили Всесвітній день біженців

У Києві відзначили Всесвітній день біженців

Представники міграційної служби Києва взяли участь у відзначенні Всесвітнього дня біженців. Ініціатором одного із заходів, що відбувся в центрі столиці в парку  імені  Т. Шевченка, став Благодійний фонд «Рокада».  

Фонд «Рокада»  є недержавною організацією, яка в рамках співпраці з Агентством ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН) реалізує завдання соціальної допомоги біженцям, а також є багаторічним діловим партнером міграційної служби Києва.

Програма цьогорічного відзначення Дня біженців була першочергово орієнтовна на дитячу аудиторію. У ході творчих майстер-класів юні учасники мали змогу виготовляти ляльки-мотанки, розфарбовувати сумки, робити прикраси з муліне та бісеру, орігамі та багато іншого.

На величезному плакаті «Я мрію….» діти зображали  своє бачення власного майбутнього і майбутнього всієї планети. Представлені дитячі тексти і малюнки свідчать, що  ідеї добра, рівності  і взаємодопомоги  між людьми уже зараз  є для них близькими і зрозумілими, а незабаром зможуть стати чіткими життєвими орієнтирами дорослих людей.

Головне управління ДМС у місті Києві