У конференц-залі Полтавського коледжу нафти і газу відбувся інформаційний семінар з питань дотримання…

У конференц-залі Полтавського коледжу нафти і газу відбувся інформаційний семінар з питань дотримання міграційного законодавства

У конференц-залі Полтавського коледжу нафти і газу відбувся інформаційний семінар з питань дотримання міграційного законодавства

13 грудня у залі для конференцій Полтавського коледжу нафти і газу відбувся  інформаційний семінар з питань дотримання міграційного законодавства та наслідки його порушення.

На семінарі головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ міграційної служби в області Наталія Терещенко висвітлила питання щодо основних правил перебування українських громадян у країнах ЄС за умовами безвізового режиму, зосередивши увагу на наслідки їх порушення.

Під час спілкування обговорили переваги українського біометричного паспорту для виїзду за кордон. Спеціаліст наголосила: «Біометричний закордонний паспорт відкриває для їх власників нові можливості для подорожей з урахуванням безвізового режиму, який водночас є великою відповідальністю для всіх громадян». 

Також на зустрічі співробітник ознайомила студентів з електронними сервісами он-лайн на офіційному сайті Державної міграційної служби України, зокрема розповіла про переваги нового сервісу «Анкета на біометричні документи он-лайн».

Від присутніх надійшло чимало запитань, на які надано кваліфіковані роз’яснення. Переважно цікавилися питаннями документування біометричними паспортами, яку інформацію містить електронний чіп, правилами безвізового режиму тощо.

Управління ДМС у Полтавській області