У Коропському районному секторі, напередодні важливого бою сина-чемпіона, за яким спостерігала…

У Коропському районному секторі, напередодні важливого бою сина-чемпіона, за яким спостерігала вся Україна, Надії Петрівні Усик урочисто вручили закордонний паспорт

У Коропському районному секторі, напередодні  важливого бою сина-чемпіона, за яким спостерігала вся Україна, Надії Петрівні Усик урочисто вручили закордонний паспорт

У ніч  з 9 на 10 вересня вся Україна спостерігала боксерський поєдинок та вболівала за свого земляка-патріота, чемпіона світу в першій важкій вазі за версією WBO Олександра Усика. 

Бій Усик-Хук став дебютним у заснованому у березні цього року безпрецедентного боксерського проекту німецького і американського промоутерів Кале Зауерленда і Річарда Шафера -  WBSS. За задумом творців, впродовж року по вісім найсильніших представників двох вагових категорій у протистоянні за олімпійською системою на виліт визначать найсильнішого бійця планети. Цьогоріч змагання тривають у столиці Німеччини  - Берліні.

Аби підтримати сина та бути поруч з ним у далекій Німеччині, мама українського боксера  Надія Петрівна теж прибула до Берліну. 

Варто зазначити, що документи на оформлення біометричного закордонного паспорта жінка подала до Коропського районного сектору УДМС України в Чернігівській області.  І вже на початку вересня завідувач сектору  Сергій Потійко урочисто вручив Надії Петрівні Усик готовий документ нового зразка.

До того ж Сергій Анатолійович від імені всього колективу Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області побажав Олександру Усику стати переможцем не лише у цьому складному двобої, а й у всіх випробуваннях, які траплятимуться на життєвому шляху, а його мамі – вдалої подорожі за кордон та успішного повернення на рідну землю.

Натомість  Надія Петрівна  висловила подяку  працівникам міграційної служби Чернігівській області, та побажала  успіхів у плідній  та нелегкій праці у служінні на благо рідної   України.

Управління ДМС у Чернігівській області