У Луцьку провели семінар для керівників

У Луцьку провели семінар для керівників

У Луцьку провели семінар для керівників

Суттєвим фактом, що впливає на розвиток професіоналізму відіграє саме система безперервної професійної освіти та навчання державних службовців. 
12 жовтня пройшло навчання для працівників Управління ДМС України у Волинській області за програмою тематичного короткострокового семінару "Організаційно - правові засади діяльності органу виконавчої влади". Розглядалися питання формування архівних документів, застосування деяких положень законодавства України про громадянство, дотримання антикорупційного законодавства та проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців Управління ДМС України у Волинській області.
З учасниками навчання працювали начальник відділу Державного архіву Волинської області, начальник відділу Волинської ОДА, завідувач сектору з питань громадянства,завідувач сектору управління персоналом.
Присутні мали змогу задати питання щодо формування справ по архівних документах, про застосування деяких положень про громадянство, про проблемні питання з дотримання антикорупційного законодавства та про процедуру проходження оцінювання державних службовців та отримати фаховий відповіді.

Управління ДМС у Волинській області