У Луцьку відбулася підсумкова нарада Управління Державної міграційної служби України у Волинській…

У Луцьку відбулася підсумкова нарада Управління Державної міграційної служби України у Волинській області за 2017рік

У Луцьку відбулася підсумкова нарада Управління Державної міграційної служби України у Волинській області за 2017рік

5 лютого 2018 року відбулась розширена нарада УДМС України у Волинській області за участю керівників  та всіх працівників територіальних підрозділів.
Відкрив засідання колегії начальник Управління Іван Войцешук та повідомив присутніх про основні завдання, що стоять перед ДМС України у 2018 році, визнаних колегією МВС України 27 січня поточного року. Також керівник  звернув особливу увагу на організацію роботи з видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у вигляді картки (ID). Довів до присутніх недоліки в роботі та основні проблемні питання.
Перший заступник начальника Олександр Пахолюк довів до присутніх результати роботи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України, наголосив на належній взаємодії з підрозділами поліції, з метою виявлення та попередження етнічної злочинності, тероризму та інших злочинних угрупувань до складу яких входять іноземці або особи без громадянства.
З доповіддю про запобігання та виявлення корупції на тему «Боротьба з корупцією – першочергове завдання на шляху реалізації європейського вибору України» виступила головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції УДМС України у Волинській області.

Управління ДМС у Волинській області