У м. Коростені на Житомирщині відбулося виїзне розширене засідання колегії УДМС України

У м. Коростені на Житомирщині відбулося виїзне розширене засідання колегії УДМС України

У м. Коростені на Житомирщині відбулося виїзне розширене засідання колегії УДМС України

У м. Коростені на Житомирщині відбулося виїзне розширене засідання колегії УДМС України в Житомирській області, на якому підвели підсумки службової діяльності за перше півріччя 2017 року.

В роботі колегії взяли участь керівники Коростенської міської влади, райдержадміністрації, представники Державної прикордонної служби, Головного Управління Національної поліції, начальники структурних і територіальних підрозділів міграційної служби області.

Відкриваючи засідання, начальник Управління Олександр Радько, відразу акцентував  увагу присутніх не на цифрах і показниках, а на обговоренні проблемних питань, які надходять від користувачів послуг служби.

Зокрема, у зв’язку з набранням чинності рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму, на колегії обговорено питання вжиття максимально можливих заходів для безперебійного задоволення попиту громадян на паспорти громадянина України для виїзду за кордон.

Як зазначив Олександр Сергійович, в приміщеннях обласного Управління та територіальних підрозділів створені належні умови для прийому громадян, з урахуванням потреб осіб з інвалідністю, інших мало мобільних груп, осіб з малолітніми дітьми.

Зокрема, керівник міграційної служби області, наголосив на важливості взаємодії з місцевими органами влади.

Також на колегії відмічалось, що УДМС України у Житомирській області активно сприяє наповненню місцевих бюджетів.  Упродовж І півріччя 2017 року на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області перераховано коштів за надані населенню адміністративні послуги на загальну суму більше 12,5 млн. грн.

Визначені пріоритетні напрямки службової діяльності, одним з яких є виконання вимог Указу Президента України від 26.05.2017 № 146/2017 «Про заходи, пов'язані із запровадженням Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України».

На колегії були заслухані керівники по напрямках роботи, виявлені недоліки в їх діяльності, визначені терміни щодо усунення та покращання роботи.

По результатах засідання колегії УДМС прийнято відповідне рішення.

Присутні на колегії представники засобів масової інформації її роботу висвітлили в репортажах, які пройшли на обласних телеканалах.

Управління ДМС у Житомирській області