У міграційній службі Києва спільно із співробітниками Національної поліції обговорили завдання…

У міграційній службі Києва спільно із співробітниками Національної поліції обговорили завдання в рамках операції «Мігрант»

У міграційній службі Києва спільно із співробітниками Національної поліції обговорили  завдання в рамках операції «Мігрант»

У Головному управлінні ДМС м. Києва 25 жовтня відбулась спільна робоча нарада за участю 14 працівників  столичного Головного управління Національної поліції та його підрозділів. Основною темою обговорення стало проведення спільних профілактичних заходів з   нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Відкриваючи нараду,  перший заступник начальника ГУДМС М.В.Войналович у першу чергу подякував гостям за готовність до співпраці  та  вже досягнуті позитивні  результати у сфері запобігання і протидії нелегальній міграції.

Як показує накопичений досвід, зазначив М.В.Войналович,  запорукою успішного проведення заходів «Мігрант»  є  якраз тісна взаємодія міграційників із підрозділами Нацполіції, СБУ, Держприкордонслужби, чітка координація  наших практичних дій. Важливим фактором є  також   знання, розуміння і дотримання всіма представниками правоохоронних органів  вимог чинного законодавства у разі виявлення іноземців-порушників правил перебування в Україні.

Начальник Управління з питань  організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення ГУДМС С.М.Коноплястий  ознайомив присутніх зі змінами в організації роботи Управління і зупинився на пріоритетних завданнях операції «Мігрант», яка продовжиться до кінця нинішнього року.    

Учасники наради взяли участь в обговоренні  практичних аспектів заходів і отримали необхідні роз’яснення та консультації стосовно порядку здійснення перевірок, оформлення окремих видів документів, підтримання постійного оперативного зв’язку тощо.                                 

Головне управління ДМС у місті Києві