У міграційній службі Прикарпаття покладають великі надії на новоприйнятих молодих спеціалістів

У міграційній службі Прикарпаття покладають великі надії на новоприйнятих молодих спеціалістів

У міграційній службі Прикарпаття покладають великі надії на новоприйнятих молодих спеціалістів

За останній час структурні та територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківщини поповнилися майже п’ятьдесятьма молодими працівниками, які були призначені на вакантні посади державної служби як переможці конкурсів або в порядку переведення з інших органів.

Для успішного проходження процесу професійної адаптації новопризначених працівників у колективах, створення позитивного іміджу про Управління нещодавно відбулась ознайомча зустріч керівництва Управління ДМС України в Івано-Франківській області з працівниками, прийнятими на роботу протягом серпня – вересня цього року.

Під час ділової зустрічі, яка відбувалася в конференц-залі Івано-Франківської обласної держадміністрації, нові працівники мали можливість безпосередньо познайомитися з  керівництвом Управління, а також керівниками структурних та територіальних підрозділів. Як наголосив у своєму виступі начальник  УДМС в області Сергій Саїв,  керівництво Управління  є  відкритим і прозорим  для персоналу в усіх аспектах, в тому числі, щодо надання пропозицій та конструктивної критики з питань поліпшення  роботи  з виконання основних завдань і якісного надання громадянам  адміністративних послуг

Задля мотивації до праці керівник служби управління персоналу УДМС в області  Антоніна Терещенко ознайомила працівників з загальними рекомендаціями щодо проходження державної служби, принципами кар’єрного росту та підвищення рівня професійної компетентності.

Всіх новопризначених працівників ознайомлено із корпоративною культурою УДМС України в Івано-Франківській області, молодим фахівцям наголошено на неухильному дотриманні Комунікаційного стандарту працівників ДМС, а також  дотриманні ними дрес-коду працівників ДМС.

З метою ознайомлення із антикорупційною політикою ДМС, а також попередження вчинення корупційних правопорушень водночас було проведено заняття з загальної профілактики корупційних правопорушень та попереджено про відповідальність за вчинення корупційних правопорушень.

Керівництво УДМС в області покладає на новоприйнятих фахівців великі сподівання у сенсі оптимального  використання їх ініціативи, знань і навичок у розвитку міграційної служби області, підтримання традицій  на сьогодні одного з найкращих  територіальних органів ДМС України.

Управління ДМС в Івано-Франківській області