У міграційній службі Тернопільщини підбили підсумки роботи в першому півріччі

У міграційній службі Тернопільщини підбили підсумки роботи в першому півріччі

У міграційній службі Тернопільщини підбили підсумки роботи в першому півріччі

В Управлінні Державної міграційної служби України в Тернопільській області відбулася розширена нарада з керівниками територіальних підрозділів. На порядку денному – підсумки роботи за перші шість місяців поточного року.

Результати роботи  в першому півріччі проаналізував начальник УДМС Ярослав Давибіда. Також керівник вчергове наголосив підлеглим на безумовному дотриманні вимог законодавства та  стандартних операційних процедур при наданні адміністративних послуг громадянам.

Заступник начальника Управління – начальник відділу у справах іноземців, осіб без громадянства Тетяна Лобач зупинилася на проблемних питаннях реалізації законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Із затвердженими зразками актів цивільного стану, їх описів та серій бланків працівників територіальних підрозділів міграційної служби ознайомила начальник Тернопільського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції Людмила Гурська.

Також на нараді обговорили наповнення інформаційної підсистеми «Недійсні документи», стан кадрової роботи, зокрема введення в дію нового штатного розпису, попередження та профілактику корупційних правопорушень.

Закінчили нараду нагородженням працівників апарату та територіальних підрозділів УДМС України в Тернопільській області. Грамотами та подяками за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок при виконання завдань у сферах міграції та з нагоди відзначення Дня державної служби нагороджено Надію Остапишиш, Ларису Ванцієнко  та Володимира Заяця. Грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок при виконання завдань у сферах міграції та з нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України – Любов Кісіль, Людмилу Скаржевську та Рому Донцову. Подякою Міністра МВС нагороджено Людмилу Лужняк.

Управління ДМС у Тернопільській області