У Миколаєві за участю Міністра юстиції України Павла Петренко відкрито Консультаційний центр для…

У Миколаєві за участю Міністра юстиції України Павла Петренко відкрито Консультаційний центр для громадян

У Миколаєві за участю Міністра юстиції України Павла Петренко відкрито Консультаційний центр для громадян

28 липня 2017 року начальник Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області Володимир Іванов прийняв участь в урочистому відкритті Консультаційного центру для громадян при Миколаївській обласній державній адміністрації в місті Миколаєві.

В заході прийняли участь Міністр Юстиції України Павло Петренко, Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, начальник Головного управління юстиції в Миколаївській області Роман Возняк, мер міста Миколаєва Олександр Сенкевич, представники органів місцевого самоврядування та посадові особи державних органів.

Центр утворено для громадян Миколаєва та області з метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів.

У центрі консультанти органів державної влади та місцевого самоврядування надаватимуть консультації громадянам на найбільш актуальні питання, відповідно до їх компетенції.

Після закінчення урочистої частини, консультанти органів державної влади та місцевого самоврядування приступили до надання консультацій громадянам.

Управління ДМС у Миколаївській області