УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У місті Дніпро відбулася підсумкова розширена нарада та підведені підсумки за перше півріччя поточного…

У місті Дніпро відбулася підсумкова розширена нарада та підведені підсумки за перше півріччя поточного року

У місті Дніпро відбулася підсумкова розширена нарада та підведені підсумки за перше півріччя поточного року

Захід, який пройшов під головуванням в. о. начальника Головного управління Світлани Куляби, зібрав усіх керівників та представників територіальних і структурних підрозділів.

На засіданні говорили про показники за 6 місяців поточного року, про досягнення служби та про проблемні питання і шляхи їх вирішення.

Окремо зупинилися на роботі, що направлена на протидію нелегальній міграції. Так, за звітний період виявлено 225 нелегальних мігранти. Прийнято 223 рішення про примусове повернення та 2 рішення про примусове видворення з України іноземців, які порушили міграційне законодавство.

Особливу увагу приділили результатам роботи Управління з питань громадянства, паспортизації та еміграції. Тож за звітній період службою розглянуто 686 справ відповідно до Закону України «Про громадянство України», що на 297 справ більше, ніж за 6 місяців 2016 року.  34 тисячі 150 осіб документовано паспортами у формі ID - картки – майже як на 25 тисяч більше, ніж торік. Оформлено 83 тисячі 583 заяви – анкет на виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що на третину більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За шість місяців цього року надходження коштів до місцевих бюджетів області склали майже 29 млн. гривен. А загалом службою перераховано 74 млн. 994 тис. грн. за бланкову продукцію та адміністративні послуги.

Плануючи роботу на наступний квартал, очільник ГУДМС націлила присутніх на суворе дотримання вимог міграційного законодавства та якісне надання адміністративних послуг для населення. 

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області