У місті Немирів відкрито ЦНАП з надання послуг по лінії міграційної служби

У місті Немирів відкрито ЦНАП з надання послуг по лінії міграційної служби

У місті Немирів відкрито ЦНАП з надання послуг  по лінії міграційної служби

21 серпня 2018 року, у місті Немирові Вінницької області в центрі надання адміністративних послуг урочисто відкрили запуск робочої станції з оформлення і видачі паспортів громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон.

У святковому заході взяли участь:  заступник голови обласної облдержадміністрації Олександр Крученюк, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, виконувач обов’язків начальника Управління Державної міграційної служби України у Вінницької області Антоніна Ратушна, Немирівський міський голова Віктор Качур. 

Виконувач обов’язків начальника міграційної служби Вінниччини Антоніна Ратушна зазначила, що Немирівський район посідає 4 місце в області за кількістю видачі зазначених документів. Придбання Немирівською міською радою робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів на нинішній час є необхідним і дасть можливість покращення надання адміністративних послуг громадянам. 

Заступник голови обласної облдержадміністрації Олександр Крученюк, відзначив, що у житті Немирівської об’єднаної громади відбуваються помітні позитивні зміни, розвивається та розширюється спектр надання послуг нашим громадянам, який є один із напрямів, який ми задекларували і крок за кроком реалізовуємо - зазначив заступник голови ОДА. 

Після урочистого відкриття адміністратор Немирівського ЦНАПу Галина Ведибіда відразу ж надала адмінпослуги першим відвідувачам. 

Як прокоментували мешканці громади, така послуга – зручна і значно економитиме  їхній час та ресурси.

Управління ДМС у Вінницькій області