УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Новоселиці примусово повернуть на батьківщину чотирьох громадян Молдови та оштрафовано громадянина…

У Новоселиці примусово повернуть на батьківщину чотирьох громадян Молдови та оштрафовано громадянина Республіки Білорусь

У Новоселиці примусово повернуть на батьківщину чотирьох громадян Молдови та оштрафовано громадянина Республіки Білорусь

Чотирьох громадян Республіки Молдова, котрі перевищили термін перебування в Україні більше 90 днів протягом 180 днів та ухилялися від виїзду з України, виявили працівники Новоселицького РВ УДМС у Чернівецькій області під час відпрацювання місць ймовірного нелегального перебування іноземців.

Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено адміністративні стягнення в розмірі 1700 грн. кожному. Щодо усіх іноземців прийняті рішення про примусове повернення – їх зобов’язано покинути територію України у дводенний термін .

Окрім того, до адмiнiстративноi вiдповiдальностi за ч. 1 ст. 203 КУпАП притягнуто громадянина Республіки Білорусь, який пiд час попереднього перебування в Україні після закiнчення терміну дії посвідки на тимчасове проживання не здав вчасно документ та не залишив територію України у визначений термін. На іноземця складено протокол про адмiнiстративне правопорушення та накдадено штраф у розмiрi 2 тис. грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області