У Новоселиці виявили шістьох «нелегалів»

У Новоселиці виявили шістьох «нелегалів»

У Новоселиці виявили шістьох «нелегалів»

В рамках проведення загальнодержавних оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» в серпні 2017 року працівниками Новоселицького  РС УДМС спільно зі співробітниками Новоселицького ВП Сторожинецького ВП ГУ НП в Чернівецькій області, Новоселицького  МВ УСБУ в Чернівецькій області та ВПС «Мамалига» Чернівецького прикордонного загону здійснювалися заходи щодо нагляду та контролю за виконання законодавства в міграційній сфері.

Було створено робочу групу у складі та розроблений детальний план проведення спільних заходів та відпрацювань. Особлива увага приділялася перевірці місць первинної появи нелегальних мігрантів – авто та залізничних вокзалів, готелів, речових та продовольчих ринків, торгівельних майданчиків, гуртожитків тощо. Також правоохоронці та міграційники спільно  контролювали автошляхи району.

В результаті виявлено 6 нелегальних мігрантів  – громадян Туреччини, Росії, Молдови, Румунії та і Польщі. Щодо зазначених осіб прийнято рішення про примусове повернення з України, 2-м іноземцям заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Складено 10 протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 203 КУпАП та 3 протоколи за статтею 205. Громадян України притягнуто за не вжиття заходів щодо своєчасного продовження терміну реєстрації.

Управління ДМС у Чернівецькій області