У Новоселицькому районі виявили «нелегалів» з Молдови та Румунії

У Новоселицькому районі виявили «нелегалів» з Молдови та Румунії

У  Новоселицькому районі виявили «нелегалів» з Молдови та Румунії

Під час проведення операції «Мігрант» працівниками Новоселицького РС спільно з працівниками Новоселицького МРВ УСБУ в Чернівецькій області та   Новоселицького ВП СВП ГуНП у Чернівецькій області у покинутому будинку у селі Рингач виявлено громадянина Республіки Молдова, який проживав на території України за недійсними документами та перевищив термін перебування.  

Громадянина Молдови притягнуто до адмін-відповідальності за п. 5 ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф. Також щодо зазначеної особи прийнято рішення про примусове повернення з забороною в'їзду в Україну терміном на три роки. 
Окрім того, під час проведення перевірки у с. Стальнівці виявлено громадянку Румунії, яка проживала на території України за протермінованими документами. Іноземку притягнуто до адмін-відповідальності за п.1,5 ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф.
Приймаючу сторону – громадянина України, мешканця району –  притягнуто до адмінвідповідальності за статтею 206 КУпАП: накладено адміністративне стягнення у  розмірі 5270 грн. 

Управління ДМС у Чернівецькій області