У прямому ефірі програми «Ранок» обласного телеканалу «UA:Житомир» начальник міграційної служби…

У прямому ефірі програми «Ранок» обласного телеканалу «UA:Житомир» начальник міграційної служби Житомирщини спілкувався з жителями області

У прямому ефірі програми «Ранок» обласного телеканалу «UA:Житомир»  начальник міграційної служби Житомирщини спілкувався з жителями області

У четвер, 10 січня, в прямому ефірі програми «Ранок» обласного телеканалу «UA:Житомир»  начальник Управління ДМС в області Олександр Радько розповів телеглядачам про ситуацію з оформленням біометричних закордонних паспортів на Житомирщині.

Зокрема, він повідомив, що у 2018 році в УДМС та  територіальних підрозділах області оформлено 107 тисяч 766 біометричних паспортів для виїзду за кордон, що на 18,6 тисяч більше, ніж у 2017 році та 42 тисячі 787 паспортів у формі картки, що майже на 10 тисяч перевищує показники 2017 року.

За надані населенню адміністративні послуги ДМС на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області перераховано коштів у сумі 43 млн 703 тисячі грн, що на 10 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

З початку дії безвізу, з 11 червня 2017 року, на Житомирщині було оформлено майже 168 тисяч закордонних біометричних паспортів. Тенденція до збільшення звернень для оформлення таких паспортів зросла удвічі.

При спілкуванні з глядачами, керівник міграційної служби Житомирщини, розповів і про оформлення паспортів громадянина України у вигляді id-картки та надав елементарних порад громадянам, щоб не бути ошуканими при оформленні закордонного паспорта.

Управління ДМС у Житомирській області