УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У прямому ефірі телепередачі «Тема дня» Ксенія Лук’янець розповіла про роботу Паспортного центру

У прямому ефірі телепередачі «Тема дня» Ксенія Лук’янець розповіла про роботу Паспортного центру

У прямому ефірі телепередачі «Тема дня» Ксенія Лук’янець розповіла про роботу Паспортного центру

4 квітня  начальник УДМС України у Чернігівській області Ксенія Лук’янець взяла участь у передачі «Тема дня».

У прямому ефірі Чернігівської філії Національного суспільного телебачення України о  19.20 годині, упродовж 27 хвилин Ксенія Вікторівна розповіла телеглядачам про роботу Управління, та  нещодавно відкритого Паспортного центру з обслуговування населення зокрема.

Варто зазначити, що зранку цього ж дня телевізійники завітали до міграційної служби Чернігівщини та відзняли спеціальний сюжет для «Теми дня», у якому працівники центру прокоментували та продемонстрували процедуру оформлення біометричних документів.

Відповідаючи на запитання телеведучої Наталії Левочко, Ксенія Лук’янець зазначила:

 «Загалом в Управлінні встановлено 44 автоматизованих робочих місця для оформлення біометричних документів, на яких щомісяця проводиться прийом заяв на виготовлення паспортів для виїзду закордон у близько 7000-8000 громадян. Безпосередньо у Паспортному центрі  - 6 спеціалізованих установок. Втім,  на сьогодні тут функціонують 3 робочих місця, на яких щодня проводиться прийом 80-ти громадян. Аби забезпечити роботу  усіх шести установок, потрібно насамперед збільшити штатну чисельність працівників, зокрема й спеціалістів, які проводитимуть оформлення документів. Це одне з найголовніших питань над яким наразі працює міграційна служба Чернігівщини».

Не оминули увагою й тему щодо запису в «Електронну чергу» як онлайн, так і безпосередньо у Паспортному центрі. Зокрема Ксенія Вікторівна звернулася з проханням до телеглядачів виявляти взаємоповагу та приходити за 2-3 хвилини раніше призначеного часу у черзі, адже таке спізнення призводить до скасування запису.

Насамкінець ефіру Ксенія Лук’янець нагадала телеглядачам графік роботи Управління Державної міграційної служби у Чернігівській області та його територіальних підрозділів під час святкування Великодня.

Управління ДМС у Чернігівській області