У рамках операції «Мігрант» фахівці Ніжинського міського відділу провели зустріч у коледжі культури…

У рамках операції «Мігрант» фахівці Ніжинського міського відділу провели зустріч у коледжі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької

У  рамках операції «Мігрант» фахівці Ніжинського міського відділу  провели зустріч у коледжі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької

5 квітня 2018 року, у  ході проведення заходів із виявлення іноземців, які незаконно перебувають на території нашої країни, працівники Ніжинського МВ УДМС України у Чернігівській області зустрілися з представниками Комунального вищого навчального закладу «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької».

На сьогодні у виші навчається 282 учні, вікова категорія яких становить 15-16 років.

Під час зустрічі,  учасники обговорили низку актуальних питань щодо законного проживання іноземних громадян на території нашої держави.

Зокрема у бесіді з інспектором  з кадрів Надією Левченко та заступником директора з виховної роботи Михайлом Сокретним було обговорено питання щодо умов навчання та строків перебування іноземних громадян в Україні. У розмові з комендантом гуртожитку при навчальному закладі, було роз’яснено питання щодо проживання іноземців як з числа студентів, так і сімей.

Управління ДМС у Чернігівській області