УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У рамках операції «Мігрант» проведено відпрацювання на автомобільному посту «Вертіївка»

У рамках операції «Мігрант» проведено відпрацювання на автомобільному посту «Вертіївка»

У рамках операції «Мігрант» проведено відпрацювання   на  автомобільному посту «Вертіївка»

Згідно з графіком  проведення спільних профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», головний спеціаліст Ніжинського міського відділу УДМС України у Чернігівській області Ірина Будай провела виїзне відпрацювання   на стаціонарному автомобільному посту «Вертіївка».

Мета заходу – виявлення іноземних громадян, які не законно перебувають на території України.

Відтак, спільно з черговими посту -  працівниками СРПП №1 Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області старшим сержантом Володимиром Мохиром та капітаном поліції Анатолієм Ільченком, Ірина Будай    перевірила документи в іноземців, які рухалися на автомобільному транспорті в різних напрямках.                        

 Зокрема було перевірено законність перебування в Україні громадянина Республіки Молдова, 1961 р.н., який вже не перший рік займається перевезенням пасажирів,  та громадянина Республіки Білорусь, 1953 р.н., який народився в Україні та приїздив відвідати рідних, та інших.

Під  час виїзної перевірки Ірина Будай також провела й роз’яснювальну роботу для пасажирів транспортних засобів,  - ознайомила громадян з вимогами чинного законодавства України щодо правил перебування іноземних громадян в на території нашої держави.

Управління ДМС у Чернігівській області