У Рівненській міграційній службі отримала закордонний паспорт одна з найстарших жительок області

У Рівненській міграційній службі отримала закордонний паспорт одна з найстарших жительок області

У Рівненській міграційній службі отримала закордонний паспорт  одна з найстарших жительок області

22 вересня в Управлінні ДМС України в Рівненській області відбулася цікава подія - видали паспорт громадянина України для виїзду за кордон 85-річній жительці Рівного.

Емілія Андріївна, незважаючи на поважний вік, виготовила біометричний паспорт задля подорожі. « Я усе життя не сиджу на місці, - поділилася старенька, - так склалося, що одна донька зі мною, в Україні, а друга – в Іспанії… Навідаю, доки маю сил!»

Жвава пані прийшла до Управління з внуком, котрий чемно не полишав та допомагав бабусі. Верифікація відбулася швидко і старенька отримала довгоочікуваний паспорт.

Емілію Андріївну запам`ятали працівники міграційної служби коли вона приходила на оформлення документів. Ірина Бортнік, головний спеціаліст Управління, ділиться враженнями: «Такої балакучої та чистосердечної бабусі ми не бачили! Вона прожила цікаве, хоч і нелегке, життя і розповідала про свої поїздки. Тішилася, що вдалося за життя побувати за кордоном!»

Цьогоріч у Рівненській міграційній службі вперше відбулася видача документа найстаршому жителю міста – 1932 року народження. Пенсіонери Рівненщини охоче оформлюють документи для виїзду за кордон. Як правило, це ввічливі та приємні відвідувачі, котрі поважають роботу наших міграційників.

Управління ДМС у Рівненській області