УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У селі Агрономічне відкрито ЦНАП

У селі Агрономічне відкрито ЦНАП

У селі Агрономічне відкрито ЦНАП

9 липня, у с. Агрономічне Вінницького району відкрито новий центр надання адміністративних  послуг.

Перший заступник голови ОДА Андрій Гижко відвідав с. Агрономічне Вінницького району з робочим візитом та взяв участь у відкритті ЦНАПу виконавчого комітету Агрономічної сільської ради.

Новостворений ЦНАП у с. Агрономічному надаватиме 37 видів адміністративних послуг щодо забезпечення прав населення в соціальній сфері, паспортної системи, реєстрації бізнесу, реєстрації майна, земельних відносин, пенсійного забезпечення тощо. Загалом, ЦНАПом вже укладено угоди про співпрацю з УДМС області, Управлінням Пенсійного фонду, Управлінням праці та соціального захисту, районним центром зайнятості.

Так, у центрі надання адміністративних послуг, який раніше працював у тестовому режимі, можна отримати консультації від працівників зазначених установ.

Із найкращими побажаннями до жителів територіальної громади та гостей з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг також звернувся начальник Управління ДМС у Вінницькій області Борис Наливайко, адже Центр буде надавати послуги з оформлення ІД-карток та паспортів громадян України для виїзду  за  кордон. Міграційна служба із свого боку прикладає максимум зусиль щодо покращення надання адміністративних послуг громадянам.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Андрій Гижко зазначив: «На сьогодні в державі відбувається ряд важливих реформ, підтриманих Президентом Урядом. Напевно, ключовою реформою, яка увійде в історію нашої держави, є реформа децентралізації, яскравий приклад якої ми бачимо у вашій громаді.                 

Також привітали присутніх: заступник Вінницького міського голови Сергій Матусяк; голова Вінницької РДА Михайло Демченко, голова Вінницької РДА Сергій Сітарський, сільський голова Олег Шулікін, депутати обласної Ради та інші.

У Центрі створено 5 робочих місць при виконавчому комітеті Агрономічної сільради. Також у приміщенні ЦНАПу встановлено термінал та банкомат «Приват Банку».

Наразі заплановано відкриття ще чотирьох центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах Вінниччини запевнили очільники області.

Управління ДМС у Вінницькій області