УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Сокирянах та Герці оштрафовано громадян Молдови та Румунії

У Сокирянах та Герці оштрафовано громадян Молдови та Румунії

У Сокирянах та Герці оштрафовано громадян Молдови та Румунії

Батька та сина – двох громадян республіки Молдова, які перевищили терміни перебування в Україні та ухилялися від своєчасного виїзду з її території, виявили працівники Сокирянського РВ УДМС у Чернівецькій області. Обох іноземців притягнено до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень. Щодо обох порушників прийнято рішення про примусове повернення та зобов’язано покинути територію України.

Ще одного громадянина Молдови, який своєчасно не подбав про оформлення дозволу на імміграцію, виявили працівники Герцаївського РС УДМС у Чернівецькій області. Іноземця оштрафовано за аналогічною статтею адміністративного кодексу.

У Новоселицькому районі міграційниками також притягнуто до адмін-відповідальності та оштрафовано громадянку Румунї, яка не продовжила своєчасно термін перебування в Україні після отримання дозволу на імміграцію. За невжиття заходiв щодо забезпечення своєчасного продовження строку перебування за ст. 205 КУпАП до адмiнiстративноi вiдповiдальностi притягнуто громадянина України, на якого накладено стягнення у виглядi штрафу.

Управління ДМС у Чернівецькій області