УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Сокирянах підрозділ міграційної служби тимчасово призупинив прийом з оформлення закордонних…

У Сокирянах підрозділ міграційної служби тимчасово призупинив прийом з оформлення закордонних паспортів через відключення енергопостачання

У Сокирянах підрозділ міграційної служби тимчасово  призупинив прийом з оформлення закордонних паспортів через відключення енергопостачання

Звертаємо Вашу увагу на те, що Сокирянський РС УДМС у Чернівецькій області сьогодні, 21 лютого у зв’язку з тимчасовим відключенням від енергопостачання призупинив прийом громадян з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки.

Наразі здійснюється прийом громадян з вклеювання фото до паспорта громадянина України по досягненні відповідного віку, проводиться консультування  та прийом іноземних громадян.

Підключення до електромережі та відновлення повноцінної роботи підрозділу очікується сьогодні з 14.00.

У випадку невідкладної потреби в оформленні паспорта громадянина України для виїзду за кордон мешканці району можуть звертатися до сусіднього Кельменецького РС УДМС у Чернівецькій області за адресою: с.м.т. Кельменці, вул. Чорновола. 1,  тел. (03732) 2-12-04.

Інформацію щодо відновлення роботи у Сокирянському РС можна отримати за тел. (03739) 2-18-51.

Управління ДМС у Чернівецькій області