УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У тиждень права повнили скарбничку знань школярів і студентів

У тиждень права повнили скарбничку знань школярів і студентів

У тиждень права  повнили скарбничку знань школярів і студентів

Працівники міграційної служби Тернопілля у тиждень права відвідують навчальні заклади краю і допомагають школярам і студентам розібратися у тонкощах законодавтсва, яке регулює оформлення документів, що посвідчують особу.

Так, днями перший заступник начальника Управління Іван Чубатий побував в Тернопільській загальноосвітній школі №14, де зустрівся із дев’ятикласникам, які уже невдовзі будуть оформляти свій перший паспорт.

«Чимало дорослих не можуть пояснити дітям, що таке ІD-картка, адже самі її не мають. Відтак актуальними є подібні зустрічі з учнями, щоб по  досягненню відповідного віку, вони змогли самостійно зібрати необхідні документи,  прийти до нас і оформити  ІD-картку, а можливо й розповісти батькам про новий паспорт»,

Поповнили скарбничку знань і майбутніх юристів-бакалаврів Галицького коледжу.

Майбутніх юристів ознайомили з нормативно-правовою базою, яка регулює оформлення і видачу паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, реєстрацію місця проживання, громадянство, імміграцію, в’їзд в Україну та виїзд за кордон.

Опісля студентів запросили відвідати Управління ДМС в Тернопільській області і познайомитися з роботою служби з середини.

Управління ДМС у Тернопільській області