У Вінниці керівництво УДМС вшанувало пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових…

У Вінниці керівництво УДМС вшанувало пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків

У Вінниці керівництво УДМС вшанувало пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків

Біля пам’ятника загиблим правоохоронцям у Центральному парку ім. М. Горького відбувся мітинг-реквієм за участі рідних загиблих, керівництва ГУНП, Нацгвардії, УДМС, представників влади, громадськості та засобів масової інформації.

Не зрадивши Присязі, загинули під час виконання завдань з охорони правопорядку. До трагічного списку увійшли імена героїв, які віддали своє життя, захищаючи цілісність та незалежність України в зоні проведення АТО.

Сьогодні їх усіх згадали поіменно та вшанували хвилиною мовчання.

До підніжжя пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ принесли квіти колеги загиблих, рідні, керівництво області та міста і просто небайдужі вінничани.

Участь у заходах прийняли заступник начальника Управління  державної міграційної служби області Володимир Кушнір та співробітники управління, адже  значна частина працівників УДМС у минулому працювали в ОВС та особисто були знайомі з окремими загиблими. 

По закінченню мітингу-реквієму від керівництва ГУНП та обласної влади пролунали слова подяки і шани загиблим, які не шкодуючи свого життя забезпечили спокій та мир. Пролунав салют на честь полеглих колег.

Управління ДМС у Вінницькій області