У ході операції «Мігрант» у Бахмацькому та Чернігівському районах виявлено порушників міграційного…

У ході операції «Мігрант» у Бахмацькому та Чернігівському районах виявлено порушників міграційного законодавства

У ході операції «Мігрант» у Бахмацькому та Чернігівському районах виявлено порушників міграційного законодавства

Під  час проведення  заходів із виявлення іноземців, які незаконно перебувають на території нашої країни, працівники УДМС України у Чернігівській області  спільно зі співробітниками поліції виявили  двох порушників міграційного законодавства.

Факт порушення правил перебування іноземців на території України встановлено у Бахмацькому та Чернігівському районах області.  Незаконними мігрантами виявилися громадяни колишніх республік СНД: Узбекистану та Молдови.

До речі, цих іноземців вже раніше притягували до адміністративної відповідальності, тоді стосовно них було прийнято рішення щодо примусового повернення до країн їхньої громадянської належності.           Втім, порушники міграційного законодавства не виконали рішення у встановлені законодавством строки, за що і поплатилися. На виконання рішення Ріпкинського районного суду, іноземців було поміщено до Чернігівського ПТПІ,  для забезпечення в подальшому виконання  процедури примусового видворення  за межі території України.

Загалом, з початку 2018 року, працівники відділу у справах іноземців     та осіб без  громадянства  УДМС України у Чернігівській  області   вже   провели   процедуру  примусового видворення 4-ох нелегальних мігрантів:  2-ох  громадян  (Російської Федерації  та  Грузії), яких  було затримано на території області та, безпосередньо, за дорученням ДМС України  –  2-ох громадян Соціалістичної  Республіки В’єтнам,  поміщених до Чернігівського ПТПІ спвіробітниками ГУДМС України в Одеській області.

Управління ДМС у Чернігівській області