У Житомирі урочисто підняли Державний прапор України

У Житомирі урочисто підняли Державний прапор України

У Житомирі урочисто підняли Державний прапор України

Громадськість Житомира, студенти, представники державних органів та структур зібралися на майдані Корольова у Житомирі, де урочисто підняли Державний Прапор України.

Синьо-жовте знамено підняли заслужені майстри спорту України, дефлімпійські чемпіони Ігор Завіруха та Олег Антонюк – вихованці Житомирської обласної школи інвалідів Житомирської облради, які вибороли друге місце XXIII Дефлімпійських ігор 2017 року з волейболу у     м. Самсун в Туреччині.

Учасники заходу під звуки оркестру разом виконали Гімн України.

Участь в урочистостях взяла делегація УДМС України в Житомирській області на чолі з начальником Управління Олександром Радьком, який зокрема зазначив, що День Державного прапора – це свято для всіх житомирян та українців: «Дане свято – це вияв справжньої гідності і патріотизму наших громадян, їх прагнення до свободи і волі».

Керівник обласної державної адміністрації Ігор Гундич запросив усіх на відкриття пам’ятника Героїв Небесної Сотні, яке відбудеться о 21.00 год. А також повідомив про сюрприз для жителів міста – на фасаді ОДА та облради щоночі горітиме символічна синьо-жовта підсвітка, яка встановлена спеціально в рамках відзначення Дня Державного Прапора.

Управління ДМС у Житомирській області