У Житомирі відбулась спільна оперативна нарада керівництва Головного управління Національної поліції…

У Житомирі відбулась спільна оперативна нарада керівництва Головного управління Національної поліції та Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області

У Житомирі відбулась спільна оперативна нарада керівництва Головного управління Національної поліції та Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області

28 серпня у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулась спільна оперативна нарада керівництва даного правоохоронного органу, Управління Державної міграційної служби, начальників територіальних підрозділів ГУ НП та УДМС.

На нараді обговорені попередні результати та проблемні питання, які виникають під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант».

Як відомо, дана операція розпочалась з 1 серпня, до якої окрім працівників Управління Державної міграційної служби, залучені співробітники обласних управлінь Національної поліції, Служби безпеки та Північного регіонального управління Державної Прикордонної служби України.

Відкриваючи нараду, начальник ГУ НП в області полковник поліції В’ячеслав Печененко проінформував присутніх про діяльність працівників Головного управління та ужиті заходи щодо підвищення ефективності роботи у документуванні кримінальних правопорушень, учинених іноземцями та особами без громадянства, розшуку іноземців та осіб без громадянства, які переховуються від органів слідства та суду.

Під час співдоповіді, начальник обласного Управління Державної міграційної служби Олександр Радько звернув увагу на попередні результати та проблемні питання, які виникають під час проведення зазначених профілактичних заходів. Зокрема, він наголосив на своєчасності надання до територіальних підрозділів УДМС подань про скорочення строків тимчасового перебування та території України та заборони в’їзду до України стосовно кожного іноземця, викритого в учиненні адміністративного або кримінального правопорушення.

 На оперативній нараді заслухані керівники територіальних підрозділів поліції та міграційної служби, прийняті відповідні рішення щодо покращання співпраці при виконанні даних завдань.

Операція «Мігрант» на території області триває.

Управління ДМС у Житомирській області