У Житомирі відбулось розширене засідання колегії УДМС в області за підсумками службової діяльності…

У Житомирі відбулось розширене засідання колегії УДМС в області за підсумками службової діяльності у 2017 році

У Житомирі відбулось розширене засідання колегії УДМС  в області за підсумками службової діяльності у 2017 році

22 січня в Управлінні ДМС України в Житомирській області відбулось розширене засідання колегії по результатах службової діяльності у 2017 році, за участю керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС,  представників засобів масової інформації.

В роботі колегії взяли участь директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Шатило, заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУ НП в Житомирській області Микола Пархомчук, заступник начальника Житомирського прикордонного загону Віктор Луцков та голова  Громадського ради при УДМС Юрій Пінчук.
На початку роботи Колегії, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виконання завдань у сфері міграції, начальникові УДМС Олександру Радьку та декільком працівникам Управління вручені Почесні грамоти Голови Державної міграційної служби України.
У своєму виступі, начальник Управління, проінформував присутніх про результати роботи територіальних підрозділів УДМС за 12 місяців 2017 року та пріоритетні напрямки роботи на 2018 рік.
Зокрема він наголосив, що першоосновою реформування міграційної служби є створення всіх умов для комфортного та якісного обслуговування громадян, а саме: викорінення корупції, спрощення процедур надання адміністративних послуг, подолання черг шляхом запровадження системи електронної черги.

Упродовж 2017 року працівниками міграційної служби області громадянам України оформлено 89 тисяч 161 біометричний паспорт для виїзду за кордон, що удвічі більше 2016 року та більше 33 тисяч паспортів у формі картки, що утричі перевищує показники того ж року.

За надані населенню адміністративні послуги ДМС на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області перераховано коштів у сумі 33 млн 360 тисяч грн, що на 19 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

На Колегії були підведені підсумки проведення цільових профілактичних заходів щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

За час проведення заходів виявлено 102 нелегальних мігранта,  притягнуто до адміністративної відповідальності 315 порушників паспортно-візових правил.

Прийнято 76 рішень про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження, в т.ч. 11 із забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки, семи іноземцям скорочено термін перебування в Україні, у відношенні 6 іноземців прийнято рішення про добровільного повернення.

По результатах розширеного засідання Колегії УДМС прийнято відповідне рішення.

Управління ДМС у Житомирській області