У Житомирі відбулось розширене засідання Колегії Управління ДМС в області по результатах службової…

У Житомирі відбулось розширене засідання Колегії Управління ДМС в області по результатах службової діяльності у 2017 році

У Житомирі відбулось розширене засідання Колегії Управління ДМС в області по результатах службової діяльності у 2017 році

У Житомирі в приміщенні сесійної зали Богунської районної ради відбулось розширене засідання Колегії обласного Управління Державної міграційної служби, в якому взяли участь керівники структурних та територіальних підрозділів УДМС, представники засобів масової інформації.

На початку роботи Колегії, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Шатило та голова Богунської районної ради  м. Житомира Олександр Блощинський, вручили начальникові УДМС в області Олександру Радьку грамоти Голови Житомирської облдержадміністрації та Богунської районної ради.
Представниками влади та депутатського корпусу відзначена належна організація управлінської діяльності та особистий внесок начальника УДМС при виконанні завдань, покладених на міграційну службу, високо оцінена його професійна та життєва позиція.
Під час свого виступу, начальник Управління ДМС в області, проінформував присутніх про результати роботи територіальних підрозділів УДМС щодо реалізації законодавства з питань громадянства, ідентифікації громадян під час оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Зокрема, він відзначив, що до активу результативності діяльності служби є те, що з початку року громадянам України оформлено майже 77 тисяч біометричних паспортів для виїзду за кордон та більше 29 тисяч паспортів у формі картки.

За надання адміністративних послуг громадянам на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області перераховано коштів у сумі майже 24 млн гривень, що удвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

В рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» працівниками підрозділів УДМС спільно з працівниками Національної поліції виявлено 37 нелегальних мігрантів, до адміністративної відповідальності притягнуто 144 іноземця та громадян України.

Відносно 34 іноземців прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, в т.ч. 5 із забороною в’їзду в Україну, відносно 3 прийнято рішення про добровільне повернення, 5 іноземців передано підрозділам Державної прикордонної служби.

По результатах розширеного засідання колегії УДМС прийняті відповідні рішення.

Управління ДМС у Житомирській області